Članovi Glavnog odbora podržali Bernardića kao šefa SDP-a

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik opozicijske stranke zahvalio se na jednoglasnom povjerenju uz četiri suzdržana glasa

Šefu SDP-a Davoru Bernardiću izglasano je povjerenje na sjednici Glavnog odbora SDP-a, a samo je četvero bilo suzdržano. Još nije posve jasno hoće li biti i kakvih sankcija za njegove kritičare, prenosi N1.

“Hvala članovima Glavnog odbora na jednoglasnom povjerenju uz četiri glasa suzdržana. Nastavljamo dalje raditi za Hrvatsku. Bez brige, SDP je stabilan i jedina alternativa ovoj lošoj i pod teškim optužbama za muljažu i kriminal opterećenoj Vladi”, poručio je Bernardić.

Podsjetimo, u predsjednik SDP-a Davor Bernardić uoči sjednice Glavnog odbora rekao je da SDP inzistira na osnivanju istražnoga povjerenstva o Agrokoru istaknuvši kako, ako postoji i malo istine u iznesenim optužbama na račun vlade i premijera Andreja Plenkovića, oni moraju otići.

“SDP inzistira na istini o Agrokoru, SDP inzistira na formiranju istražnoga povjerenstva o Agrokoru koji će rasvjetliti istinu o njemu, SDP inzistira da na istražno povjerenstvo dođu premijer Andrej Plenković i Ivica Todorić i objasne što su radili na tajnim noćnim sastancima u vladi”, istaknuo je Bernardić na početku sjednice Glavnog odbora SDP-a.

Ponovno je pozvao Plenkovića da što prije osnuju povjerenstvo za Agrokor jer je to, smatra, tvrtka koja svojim dugovima ugrožava svako peto radno mjesto u Hrvatskoj.



“To je slučaj koji liči na brakorazvodnu parnicu HDZ-a i Todorića koji su godinama hranili tu nema, a sada dugovi te nemani prijete da progutaju cijelu Hrvatsku. To im ne smijemo dopustiti”, rekao je.

Bernardić je naglasio i da, ako postoji i malo istine u navodima i iznesenim optužbama na račun Plenkovićeve vlade, ta vlada i Plenković moraju otići.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI