Croatia Airlines uvodi novu liniju za Dublin

Screenshot

 Croatia Airlines izvijestio je kako će od srijede, 13. veljače, do nedjelje, 17. veljače, putnicima nuditi 30 posto popusta na avionske karte za sve domaće i međunarodne letove.

“Popust od 30 posto moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama ili preko mobilne aplikacije, a uvjet je upisivanje posebnog promo koda tijekom postupka rezervacije i kupnje aviokarata. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije.

Korištenjem promo koda putnici mogu ostvariti 30 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine. Popust se odnosi na prijevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste”, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

Najavili su i da će tijekom turističke sezone uvesti i dodatni let iz Zagreba u Dublin, tako da će putnicima na ovoj liniji ove godine biti na raspolaganju tri leta na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

“Za potrebe turističke sezone, u razdoblju od travnja do listopada, kompanija će, svjesna potreba svojih putnika, kao i prethodne dvije godine, unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana, koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj, nakon čega se postupno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta.

Na vrhuncu turističke sezone tvrtka će u prosjeku obavljati 105 letova na dan. Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se oko 5 posto više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je, podsjetimo, prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika (2 posto više nego 2017. godine)”, priopćili su.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI