Culej: ‘Jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

„Vučića i dalje smatram četničkim huškaćem, a Predsjednica i dalje ima podršku branitelja“, kaže Culej

Saborski zastupnik Stevo Culej rekao je da zna na što predsjednica misli kad govori o političarima s ruba.

Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju po Zagrebu”, rekao je Culej i otkrio kako je riječ o stranci Dražena Keleminca, A-HSP-u.

Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Što se tiče branitelja, oni su uvijek imali podršku ove predsjednice za razliku od drugih predsjednika. Puno su kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika. Ako je bilo nesporazuma, to će se ispraviti. Branitelji su posjetljiva populacija i razumljiva je njihova reakcija”, rekao je te dodao kako je siguran da će predsjednica ubrzo objasniti svoje izjave.

Đakić razmišlja o tome hoće li dati potporu predjednici na izborima. Što mislite o tom stavu?

Ne mislim o ničijim stavu ništa, imam svoj stav još od 90-ih godina. Svoje najmere nisam nikada govorio, a neću ni emocije“.



Je li pogriješila predsjednica?

Ratova je bilo, ratova će biti. Vučić je bio i na inauguraciji, on je predstavnik Srbije iako ja smatram da je on i dalje ono što je i bio: Četnički huškač iz ’90. i ’91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima… Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati“, prenosi N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI