Culejov sin dobit će kaznenu prijavu: ‘Bio je tamo, ali nije tukao mladića’

Policija je pregledala snimke uzete s nadzornih kamera te su utvrdili tko je sve u noći na srijedu sudjelovao u masovnoj tučnjavi u središtu Vinkovaca u kojoj je teško ozlijeđen 21-godišnji Ivan Mikuljan dok je jedan mladić zadobio lakše ozljede.

“Sumnja se kako je 19-godišnjak iz Mirkovaca počinio kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede (čl. 119. st.1. Kaznenog zakona) na štetu 21-godišnjaka iz Andrijaševaca te kako je 17-godišnjak iz Mirkovaca počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju (čl. 118.st.1 Kaznenog zakona) na štetu 17-godišnjaka iz Rokovaca.

Policija je utvrdila identitet 13 mlađih osoba koji su se nalazile na mjestu događaja, ispitala ih o okolnostima događaja te protiv njih slijedi kaznena prijava za sudjelovanje u tučnjavi (čl.122 Kaznenog zakona) redovnim putem.

19-godišnjak i 17-godišnjak bit će privedeni u pritvorsku jedinicu policije uz odgovarajuće kaznene prijave.

Sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja, kriminalističko istraživanje se nastavlja”, navode u PU vukovarsko-srijemskoj.



Iako se govorilo da je sin HDZ-ova zastupnika Steve Culeja sudjelovao u tučnjavi, on se nije tukao iako je bio prisutan. Međutim, i on će dobiti kaznenu prijavu.

Culej je rekao kako je svog sina Domagoja jučer sam odveo u postaju te da je policija utvrdila kako njegov sin nije imao nikakvog kontakta s ozlijeđenim mladićem.

“Moj sin jeste bio na tome mjestu gdje se dogodio incident, tijekom kojega je jedan mladić teško ozlijeđen, ali on nije s njim imao nikakav fizički kontakt. To se jasno vidi iz snimka nadzorne kamere koja se nalazi u neposrednoj blizini. Nakon toga i nakon što se pogledala snimka nadzorne kamere sin je pušten kući”, rekao je Culej za Večernji list.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI