D. Kosor: Ja ulazak ovakve Srbije u EU NE ŽELIM! Kad je meni dosta, onda je stvarno DOSTA!!!

Što se mene tiče sa Vučićem i ovakvom Srbijom je gotovo

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor na društvenim mrežama se osvrnuo na četnikovanje i laži srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića iz Bačke Palanke, kojima je nazočio i njegov partner iz vlasti Milorad Pupovac.

“SAD JE STVARNO DOSTA!

Što se mene tiče sa Vučićem i ovakvom Srbijom je gotovo. Ta količina opsjednutosti i mržnje prema Hrvatskoj i Hrvatima nije viđena od Miloševića. Sa takvom politikom ne treba imati više ništa, ali baš ništa!!!

Ne treba ih niti komentirati niti prenositi, niti se braniti niti ih napadati jer to nema nikakvog smisla. Nemamo niti jedan razlog više se dodvoravati Europi i pričati priče da mi želimo što prije njihov ulazak u EU. Budimo iskreni, ja ulazak ovakve Srbije u EU NE ŽELIM!

Nikakve pouke do danas oni nisu izvukli iz rata koji su izazvali na ovim prostorima. Zato očekujem i od predsjednice RH i od predsjednika Vlade da ne odlaze u takvu Srbiju.



Nužna suradnja koja mora biti između susjednih država neka bude, ali jasno dajmo do znanja da smo mi dva svijeta. Što se tiče Srba u Hrvatskoj ovo je njihova domovina kao i moja, znat ćemo mi sami i zajedno riješiti naše probleme.

Da se razumijemo nikoga ja ne mrzim, na to me nemogu natjerati.
Svakog poštujem, ali poštujem i sebe i svoju jedinu Hrvatsku.

Jednostavno ih ne želim više slušati, gledati i trovati se njihovim otrovom. To su politike dva stoljeća iza današnje zapadne civilizacije.

I sad je stvarno dosta, a kad je meni dosta, onda je stvarno DOSTA!!!”, napisao je Kosor.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI