Davor Bernardić otkrio kakav stav ima o Zoranu Milanoviću

screenshot

"S Milanovićem se dugo znam i uvijek je naš odnos bio korektan", navodi

“Vidio sam zajedništvo kojega nije bilo pune dvije godine. Vratio se optimizam i vidio sam potvrdu da smo na dobrom putu”, rekao je čelnik SDP-a Zoran Milanović u razgovoru za Jutarnji list.

“Vratila se vjera u stranku, vjera u to da možemo uspjeti i mijenjati Hrvatsku na bolje. Ljudi su osjetili da se može vratiti socijaldemokracija koja je Hrvatskoj potrebnija nego ikad, kao što je potrebna i Europi”, rekao je Bernardić, pojašnjavajući i trenutak kada su ga svladale emocije.

Potvrdio je i kako se razgovara o kandidatu za predsjedničke izbore, da su vrata otvorena svima za razgovor, te da će odluku donijeti do 15. srpnja.

O Zoranu Milanoviću, koji se često spominje kao glavni kandidat, za Jutarnji list kaže:

“Moj odnos s Milanovićem je korektan. Kad se vidimo, porazgovaramo i tu nema ništa posebno. On je bivši predsjednik SDP-a, član je SDP-a, socijaldemokrat. Javnost je jako dobro upoznata s njegovim stavovima i radom. Milanović i ja se dugo znamo. Upoznali smo se puno prije nego što je on postao predsjednik SDP-a i prije nego što sam ja postao predsjednik zagrebačke gradske organizacije i, da, uvijek smo imali korektne odnose”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI