Divljak dolijao! Uhićen otac osuđenog ubojice Davida Komšića

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon što je u ponedjeljak objavljena nepravomoćna presuda Davidu Komšiću (21) zbog teškog ubojstva Kristine Krupljan (19), policija istražuje nekoliko incidenata koji su se nakon objave dogodili pred sudom. Naime, Komšići su svoje neslaganje s kaznom zatvora od 30 godina zatvora iskazali su neprimjerenim ponašanjem u sudnici, napadima i prijetnjama novinarima kojima su poručivali “da su im to zadnje fotografije koje su snimili u životu”.

Policija je takvo ponašanje ozbiljno shvatila pa je ubojičin otac, Ivo Komšić, u utorak poslijepodne završio na obavijesnom razgovoru u policiji, zajedno sa svojim kumom Vjekoslavom i još jednim muškarcem. Tijekom četvrtka sva će trojica biti prepraćeni pritvorskom nadzorniku.

Ivo Komšić je u utorak nakon presude viđen kako obilazi i gleda automobile parkirane ispred Županijskog suda, među ostalim i automobil sličan onome kojeg vozi sutkinja Sanja Mazalin koja je presudila njegovu sinu. Zbog toga su čak bili pozvani djelatnici protueksplozijskog odjela koji su pregledali parkirane automobile.

I tijekom suđenja njegovu sinu, Ivo Komšić je u nekoliko navrata prigovarao i novinarima o načinu na koji izvještavaju o postupku, zbog čega su u završnici suđenja i pravosudni policajci srpječavali da dođe u kontakt s novinarima. Posebno žestoko Ivo Komšić reagirao je nakon objave 30-godišnje zatvorske kazne njegovu sinu, kada je i na izlasku iz sudnice opsovao sutkinju.

Njegov kum Vjekoslav Komšić, koji je također uhićen u srijedu, fotoreporteru Pixsella Marku Lukuniću rekao je: “Ovo ti je zadnje što snimaš!”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI