Donosimo radno vrijeme trgovačkih centara za Dan domovinske zahvalnosti

0
573

Na Dan domovinske zahvalnosti (5. kolovoza) očekuje se smanjenje radnog vremena u trgovinama, međutim kako svaka trgovina vodi svoju politiku ne vrijedi za svaku isto.

Dolje smo naveli nekoliko trgovina i njihovo radno vrijeme na navedeni dan.

Loading...

Konzum

Trgovine Konzuma, najvećeg hrvatskog maloprodajnog lanca na Dan zahvalnosti uglavnom rade kao i nedjeljom, do 12 i 13 sati. No postoje iznimke, neke trgovine rade čak do 21 sat. Detalje o tome kako koja trgovina točno radi možete pronaći na stranicama Konzuma.

Lidl

Sve prodavaonice Lidla u nedjelju će vjerojatno raditi od sedam ili osam sati ujutro, a vrata zatvaraju u 18 ili 21 sat, ovisno od lokacije, trenutno nemamo točnu informaciju te izjavu baziramo na iskustva s prethodnim nedjeljama i blagdanima.

Spar

U Sparu se radno vrijeme razlikuje se od poslovnice do poslovnice, tako da je najpreporučljivije da sami provjerite na internetskim stranicama  kako vam radi nabliža trgovina.

Plodine

Svi prodajni centri Plodina na Dan zahvalnosti radit će kao i svakom drugom nedjeljom.

Kaufland

Prodajni centri Kauflanda također rade kao i svaka druga nedjelja, otvaraju u 7 ili 8 sati, neki su otvoreni do 20, a neki do 21 sat.

Tommy

Prodavaonice splitskog trgovačkog lanca Tommy također nisu promjenile nedjeljno radno vrjeme te rade kako bi i inače radile.