Dujmović: Kome u ove dane uopće treba mišljenje bilo koga iz Beograda?

screenshot

Nevjerojatno kako neka nevidljiva ruka svaku ali baš svaku prigodu iskoristi za širenje tobožnjeg bratstva i jedinstva!

Bilo bi interesantno doznati tko je predložio pa onda i naredio da se u emisiju “Otvoreno” u ove svete hrvatske nogometne dane pozove Milojko Pantić?

Kome u ove dane uopće treba mišljenje bilo koga iz Beograda? I koga briga za koga će navijati Srbija večeras? Još je iritantnija Pantićeva teza da će ‘građanska Srbija’ navijati za Hrvatsku jer se radi kako pokazuju svi izbori o šaci politički nevažnih ljudi!

Ali netko je očito zaključio da i ove hrvatske pobjede treba slaviti “zajedno” sa kako je Pantić naglasio “NAŠIM Lukom Modrićem”, komentirao je Tihomir Dujmović, prenosi Kamenjar.com.

Beograd je za nas odavno pročitana knjiga, ali tko i zašto istovremeno i iritira i vrijeđa ovaj narod sa ovakvim podvalama čak i u ove najponosnije dane za sada nije razvidno.

Kome dakle fali Milojko Pantić i tko je tako moćan da ga je doveo u jednu emisiju HTV-a u kojoj je bilo dakako potpuno nevažno čuti što on misli o večerasnjoj utakmici? Ali je bilo važno da nam proda tezu “o našem Luki Modriću” i o građanskoj Srbiji…



Da je kod Srba sve po starom svjedoči Pantićeva usputna rečenica kako danas ima emisiju koja se zove “Nogometna galaksija”. Galaksija!!!!

Ne mogu susjedi bez patetike one prvoloptaške, iskreno sirove, pretenciozne, brate u svakom smislu riječi pretjerane, ali tobože iznad svega originalne, s tim da pod svaku cijenu mora biti upečatljiva, impresionantna, pa što ako je malo pretjerana! Postoji li u srpskom uopće riječ “patetika”?

Naime, nogometne emisije nose svakakve nazive ali samo će se naši susjedi odlučiti za takvu kraljevsku patetiku: ”nogometna galaksija”…. neka njih u njihovoj galaksiji, a mi se večeras poklonimo još jednoj našoj pobjedi i samo “ našem” Luki Modriću i njegovim suigračima…, piše Dujmović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI