Dva muškarca u Zagrebu prevozila zolje i marihuanu

MUP

Zagrebačka policija pritvorila je dvije osobe u dobi od 27 i 31 godinu kod kojih je pronađena marihuana i dva raketna bacača.

Foto: PUZ

Pregledom vozila policijski su službenici pronašli iza prednjih sjedala dva raketna bacača, tzv. “Zolje” te je prilikom daljnjeg postupanja 27-godišnjak, suvozač, iz auta izbacio plastičnu vrećicu s oko kilogram marihuane.

S obzirom na pronađeno na mjesto događaja došli su i policijski službenici Protueksplozijske službe i krim tehničar.

Nadalje, radi sumnje u počinjenje kaznenih djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada, i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ nad obojicom muškaraca provedeno je kriminalističko istraživanje, dok je vozilo prevezeno na službeni prostor Policijske uprave zagrebačke.

Kriminalističkim istraživanjem provedene su pretraga osobnog automobila te pretraga doma i drugih prostorija na adresama prebivališta osumnjičenih muškaraca kojom prilikom je u kući kojom se koristi 31-godišnjak pronađeno 10 grama marihuane.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI