FENOMEN PEČENJARE ‘KOD SRBINA’: ‘Odlično surađujemo s SNV-om, a najvjerniji gosti su nam BBB’

Facebook

Kako objasniti paradoks da vlasnik "odlično surađuje sa SPC-om i SNV-om, a najvjerniji gosti su mu Bad Blue Boysi? Pokušao je to učiniti vlasnik pečenjare, i to za srpske medije...

U sve se može sumnjati, osim u činjenicu da se najbolji leskovački roštilj priprema u popularnoj zagrebačkoj pečenjari “Kod Srbina”.
Jer, kako inače objasniti paradoks da vlasnik “odlično surađuje sa SPC-om i SNV-om, a najvjerniji gosti su mu Bad Blue Boysi”?
Nedavno se na stadionu u Maksimiru igrao najveći hrvatski derbi pri čemu je Dinamo ugostio Hajduk. I dok su se Splićani probijali do Maksimira, “Bad Blue Boysi”, najvatreniji navijači Dinama, već su po navici umakali lepinju u leskovački sirni namaz, uz hrvatsko pivo i srpsku rakiju.
Upravo ovaj “fenomen”, vlasnik Zoran Labus pokušao je objasniti za srpske medije:
“Nema više negativne konotacije, sada vam ovdje prije utakmice svi dolaze na klopu i cugu. Ako je prije možda i bilo pokušaja nekih navijača da prave probleme, našli su se drugi navijači da ih spriječe, jer nas je uvijek netko znao. Iako sada u Zagrebu postoji barem 50 lokala sa leskovačkim roštiljem, mi smo zbog dobrog mesa i imena postali turistička atrakcija i van Hrvatske, pogotovo za ljude iz Srbije. Dođu ovdje pa im sve djeluje nemoguće. Lijepo sarađujemo i sa Srpskom pravoslavnom crkvom i Srpskim narodnim vijećem”, kazao je Labus.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI