(FOTO) OVO ĆE VAM NATJERATI SUZE NA OČI! Zaštitar objavio fotografiju svoje plaće za odrađenih 200 sati!

Facebook

Radi jedan od najopasnijih poslova, a plaća mu zasigurno nije poticaj

Jedan zaštitar objavio je fotografiju svoje mizerne plaće za 200 odrađenih sati. Prema fotografiji, isplaćeno mu je svega 2.458 kuna.

fotografija je objavljena na stranici Zaštitarstvo RH, a odmah po objavi su se oglasili ostali Facebook korisnici koji su osudili ovakvo stanje.

“Naprosto čovik ne zna gdje bi s ovolikom “sumom” novca.. “Srećom” zaštitar je pa mu ne treba pratnja za nositi ovoliko novca odjednom…”, “Pošalji je u Vladu RH, poklonit im je nek izračunaju kako izgurati mjesec dana!”, “S tim da mu je 1/3 otišla na kredit..ili obustavu preko Fine…mislim..budimo realni…”, “Hrvatska je apsurdistan. Put pod noge i pravac njemacka ili irska. Sretno svima”, samo su neki od komentara…

“Uz tu plaću još putni troškovi, hrana, piće, ako se radi smjena 12 sati što je učestalo, tu se moraju obaviti dva obroka, i popit nešto uz to, a još kava jajajajajaja, ovi koji ne vjeruju da je čovjek dobio takvu plaću neka mi se jave pa ću im poslati platne liste jedne firme koja ne samo da daje indentičnu plaću, nego plaća kasni i po tri mjeseca, šta ostane tom čovjeku na kraju mjeseca? još ako puši, jedno 1000 kn, pa ti živi, serem se na državu i zakon takav…”, komentirao je još jedan korisnik.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI