(FOTO) UHIĆEN 28-GODIŠNJAK: Policija pronašla 94 grama heroina i 4.5 grama marihuane

puz

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, jučer, 8. siječnja 2019. godine, dok su obavljali službu u autoophodnji, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su na području Dubrave, oko 13 sati u Ulici Vile Velebita zaustavili osobni automobil marke Škoda Felicia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak. Osumnjičeni je nakon provjere identiteta i pregleda automobila policijskim službenicima izručio crnu vreću za smeće za koju je tada naveo da je puna duhana. Osumnjičeni je potom  doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, gdje je po dolasku u policijsku postaju policijskim službenicima otvorio vreću u kojoj nije bio duhan, već je tada priznao da se radi o marihuani pakiranoj u šest manjih paketa pojedinačne težine oko jedan kilogram.

Slijedom toga, u nastavku kriminalističkog istraživanja policijski službenici su pretražili kuću kojom se koristi osumnjičeni u kojoj su pronašli ukupno 94,95 grama heroina, 4.547 grama marihuane, digitalnu vagu s tragovima heroina, vrećice za pakiranje droge te 99 kilograma duhana kao i stroj za usitnjavanje duhana, kojeg su preuzeli carinski službenici Ministarstva financija.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, priopčili su iz Policijske uprave zagrebačke.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI