Glasnović: ‘Da se Krist rodio u Hrvatskoj, imali bismo Posljednji doručak, jer bi ga naši jude otkucali već oko doručka’

screesnhot

Saborski zastupnik stranke Neovisni za Hrvatsku Željko Glasnović iskoristio je slobodni govor u Hrvatskom saboru kako bi oštro komentirao rad medija i politike u Hrvatskoj.

“Dijaspora neće više trpjeti šikaniranje. Od njih se samo traži lova, ali tome dolazi kraj. Za neke u medijima je EU festival demokracije, a za neke je čista medijska blokada. Kako mediji funkcioniraju u Hrvatskoj, jesu li to uopće hrvatski mediji? Hrvatskom narodu je stavljen filter koji sprečava protok kritičkih informacija. To je filter između stvarnoga svijeta i ljudskoga mozga. Svi moramo tražiti informacije temeljene na činjenicama. Moramo se boriti protiv ‘budalizacije’ hrvatske države, a ne ‘detuđmanizacije’”, rekao je Glasnović, piše direktno.hr.

Kako tvrdi Glasnović, mediji u Hrvatskoj izrazito selektivno izvještavaju.

“Primjer broj jedan, pogledajte samo hajku na Neovisne za Hrvatsku. U Splitu je bio skup na koji su pozvani svi mediji, a nitko nije došao. I onda dođe ‘krkan’ iz Večernjeg lista koji kaže da to da micanje biste ‘krvavog bravara’ nije program. Pa to ste nam vi nametnuli. Vas ne zanima plan i program. Meni je jedan ‘krkan’ iz lokalnih medija rekao da mene ne zanima lustracija i nacionalna sigurnost, već da mene zanima Glasnović”, dodao je Glasnović.

Glasnović je objasnio da mediji i politika ignoriraju prava pitanja i degradiraju hrvatsku kulturu.



“Zašto mediji ne pitaju o privatizaciji i retroaktivnim zakonima? Zašto nisu provedeni? Zašto ne govore o tome da su nam kulturni prostor zauzeli balkanski bedaci? Ispada da živimo u 70-im godinama prošlog stoljeća. Kada bi gledali hrvatske knjige i filmove u inozemstvu, došli bi do zaključka da ljudi u Lici opće sa svinjama…”, istaknuo je Glasnović te je dodao kako njega nisu iznenadili slučajevi lažnih diploma.

“Kultura varanja… Što se sad čudite za lažne diplome? Standardna procedura u bivšoj državi je bila da na pivu i janjetini možeš kupiti diplomu za 500 maraka. Zašto HAZU nije napisao službenu povijest Drugoga svjetskog rata. Zašto svi šute? Svi znamo… Jer je Hrvatska ostala udbaško-komunistički kalifat. Da se Krist rodio u Hrvatskoj, slavili bismo ‘posljednji doručak’ jer bi ga naši jude otkucali već oko doručka”, zaključio je Glasnović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI