Glasnović: Kako će izgledati blud kada počnu izvanbračnu ljubav voditi SDP-ovac i HDZ-ovac?

0
507
screenshot

"Puno glava danas tuguje u Saboru jer je generalu Stipetiću pogreb bio pod križem", rekao je Glasnović

Hrvatski sabor u srijedu je nastavio s radom, a po ustaljenom običaju sjednica je krenula stankama.

Nezavisni Željko Glasnović stanku je zatražio zbog vjeronauka u školama, Goran Aleksić (Živi zid/SNAGA) zbog klijentelizma u Hrvatskoj, Marko Sladoljev (Most) i Josip Borić (HDZ) o aktualnoj političkoj situaciji, a SDP-ov Gordan Maras o promjeni tarifne naplate električne energije, piše direktno.hr.

Loading...

“Zašto se mi sramimo svjedočiti svoju vjeru? Imate 10 Božjih zapovijedi koje su okvir. Neki su se krstili, trebao je viljuškar da ih krste, imali su 120 kilograma”, rekao je Glasnović i nastavio: “Ne sagriješi bludno. Kako će izgledati blud kad počnu izvanbračnu ljubav voditi SDP-ovac i HDZ-ovac”.

Osvrnuo se i na Istanbulsku konvenciju. 

“Jesu zbunjeni naši vjernici? Naravno da jesu. Puno glava danas tuguje u Saboru jer je generalu Stipetiću pogreb bio pod križem. Militantni ateisti možete samo škripati zubima”, rekao je Glasnović.

Goran Aleksić je poručio kako se u Hrvatskoj ne cijeni stručnost.

“Prije da bi netko postao šef, direktor, morao je biti član Komunističke partije Hrvatske, danas opet ako netko želi biti član upravnog, nadzorno obora, šef, ako želi biti nekakva stručna osoba u državnom sektoru jednostavno mora biti član partije koja je na vlasti”, rekao je Aleksić. 

Božo Petrov rekao je kako je Most još 30. ožujka 2017. uputio konačni prijedlog Izbornog zakona.

“Uskoro će se navršiti obljetnica upućivanja tog prijedloga na donošenje Saboru. Podsjetit ću da smo predložili da svaki birač ima tri preferencijalna glasa umjesto jednog. Želimo da birači mogu imenom i prezimenom izabrati veći broj zastupnika za koje smatraju da će ih najbolje zastupati. U našim izmjenama predlažemo i zabranu kandidature za osuđene kriminalce”, kazao je Božo Petrov.

Maras smatra kako su Plenkoviću građani samo brojke, a na to “ukazuju dva problema”. 

“Jedna stvar je ta da je HEP spustio granicu ulaska u takozvani cveni tarifn model. Na kraju će to rezultirati za veće račune za one koji se primjerice tijekom ovih hladnijih dana griju na struju i to bez ikakve obavijesti. Druga stvar je inzistiranje na takozvanoj mirovisnkoj reformi. Prva reforma koju će gurati je ona koja će pogoditi stotine tisuće naših sugrađana”, rekao je Maras.