Goran Marić podnio ostavku!

1
379
screenshot

Ministar državne imovine Goran Marić upravo je podnio neopozivu ostavku.

Marić kaže kako je tome razlog “neviđeni udar na dostojanstvo i mir njegove obitelji”. Svima onima koji žele moj život pretvoriti u kaos poručujem: “to se hvala Bogu neće dogoditi”.

Prije tri dana su mediji objavili kako USKOK provjerava Gorana Marića. Traže odgovore na pitanja o čijem je trošku obnovljen studentski dom franjevaca u Zagrebu u crkvi Gospe Lurdske.

Žele znati tko je izvodio radove, koliko su stajali, tko ih je platio i je li obiteljska tvrtka Marićevih doista kupila stan u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici po netržišnim uvjetima.

Loading...
  • ZAGREPCANKA

    Eto, znala sam. Ovo mu je, samo puno prije, prognozirala žena iz njegovog Ministarstva, uposlenica, arhitektica. Lijepo je rekla, nagazio je svu bandu koja 30 godina nije kune plaćala za niti jednu drćžavnu imovinu, od poslovnih prostora do stančuga i vila. I bi tako. Gospon Marić, obitelj nema cijenu, al ovi vaši uposlenici kojih se niste mogli riješiti imaju. I pitam se jel znate kako se iz vašeg ministarstva ne vraćaju polozi uplaćeni po natječajima. A sad slijedi raspašoj, uz amen briselca.
    Vratite se u Sabor i pričekajte.