Grad Ilok putem Facebooka poslao nesvakidašnju poruku

Wikipedija

Na Facebook stranici Grada Iloka danas se pojavila zanimljiva obavijest.

Naime, na svojoj stranici su iz Grada pozvali građane da se jave u ured gradonačelnice ako imaju saznanja da je netko od službenika i zaposlenika gradske uprave Grada Iloka tražio novac od građana za određene protuusluge.

Kažu da imaju sve više pritužbi građana na rad pojedinih osoba iz gradske uprave u kojima se navode protuzakonita djelovanja  te kako žele očuvati ugled gradske uprave i poštenih zaposlenika.

Zato su pozvali građane da svoja iskustva prenesu gradonačelnici osobno, Marini Budimir, kako bi se mogle poduzeti odgovarajuće mjere.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:



“Pozivamo građane da se jave u ured gradonačelnice ukoliko imaju saznanja da je netko od službenika i zaposlenika gradske uprave Grada Iloka tražio novac od građana za određene protuusluge.

Naime, zbog učestalih pritužbi građana na rad pojedinih osoba iz gradske uprave u kojima se navode protuzakonita djelovanja i radi potrebe očuvanja ugleda gradske uprave i svih zaposlenika koji pošteno i odgovorno rade svoj posao, molim građane da svoja vlastita iskustva iznesu grad”, objavili su na svojem Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI