Gradonačelnik Gospića ima poruku za predsjednicu: “Naše glasove nećete dobit”

Screenshoot:Facebook/Grad Gospić

Na negiranje i ispriku predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović vezano za pozdrav “Za dom spremni” otvorenim pismom javnosti  obratio se i predsjednik HSP-a i gradonačelnik grada Gospića Karlo Starčević.

“Pljunuli ste na žrtve mladića koji su poginuli za hrvatsku Državu s oznakom “Za dom spremni”. Pljunuli ste na sve roditelje koji su ostali bez sinova i kćeri koji su bili “Za dom spremni”. Pljunuli ste u lice većini hrvatskog naroda”, poručio je Karlo Starčeviću svom obraćanju.

U pismu je naveo i to kako je negiranje tog pozdrava ujedno i negiranje svih žrtava Domovinskoh rata, kao i na poginule branitelje i pripadnike HOS-a koji su položili svoje živote “Za dom spremni”, ali i na sve civilne žrtve srbočetničke agresije.

Starčević se zapitao u čiju korist idu takve odluke, a kao primjere  hrvatskih žrtava novijeg datuma spominje Ante Paradžika, zapovjednika HOS-a, dok hrvatski narod „bira čas jednu, čas drugu polovicu sijamskog blizanca, bez obzira koja polovica istog tijela vodi Hrvatsku u propast“, prenosi Novi list.

“Prema našim saznanjima, ogromna većina članova i simpatizera HSP-a na posljednjim je predsjedničkim izborima glasovala za Vas. Nakon ovakvih eskapada, nedosljednosti i kratkovidnosti, sigurni smo da sljedeći put naše glasove nećete dobiti”, poručuje ljutiti gradonačelik uz pozdrav za kraj “Za dom spremni”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI