Grbin se obrušio na izjave Grabar Kitarović

0
355
screenshot

Njoj je normalnije da mrtvaci daju potpis za referendum Željke Markić nego kada mi živi kažemo da to nije normalno...

“Predsjednica Republike kaže da je za stanje u društvu manje štetno da zamjenik ravnatelja policije otkriva policijske istrage kriminalcima, nego da se o tome priča”, komentirao je između ostalog Peđa Grbin izjavu predsjednice da nije dobro što se u javnosti puno govori o aferama.

Na pitanje Nove TV o nizu afera koje potresaju državu, Grabar Kitarović je odgovorila: “Mislim da se od afera ne može živjeti. I pokušavam se koncentrirati na pozitivne stvari i na ono što treba odrađivati. Mislim da ova koncentracija na afere, koliko god one bile važne kao predmet istrage pravosudnih tijela, u javnom prostoru nije dobra i da dalje utječe na iseljavanje stanovništva iz Hrvatske.”

Loading...

Tu izjavu na Facebooku je komentirao SDP-ovac Peđa Grbin.

“Nakon što je osnovala radnu skupinu za brendiranje Hrvatske, Predsjednica Republike izjavila je: “Mislim da zapravo ova koncentracija na afere, … nije dobra i dalje utječe na iseljavanje stanovništva iz Hrvatske. “.

Dakle, Predsjednica Republike kaže da je za stanje u društvu manje štetno da zamjenik ravnatelja policije otkriva policijske istrage kriminalcima, nego da se o tome priča.
Za nju je manje pogubno kada se lažiranim SMS-ovima maše po javnosti, nego kada se to razotkrije.

Manje joj smeta što su u bolnicama žene prečesto izvrgnute nehumanim i ponižavajućim tretmanima, nego kada one o tome javno progovore.

Njoj je normalnije da mrtvaci daju potpis za referendum Željke Markić nego kada mi živi kažemo da to nije normalno…
E pa, poštovana Predsjednice, ako je Vama to u redu, meni nije i zato ću o svim tim svinjarijama nastaviti govoriti i ni Vi niti itko drugi me neće ušutkati!”, komentirao je Grbin na Facebooku.