Grbin se obrušio na izjave Grabar Kitarović

screenshot

Njoj je normalnije da mrtvaci daju potpis za referendum Željke Markić nego kada mi živi kažemo da to nije normalno...

“Predsjednica Republike kaže da je za stanje u društvu manje štetno da zamjenik ravnatelja policije otkriva policijske istrage kriminalcima, nego da se o tome priča”, komentirao je između ostalog Peđa Grbin izjavu predsjednice da nije dobro što se u javnosti puno govori o aferama.

Na pitanje Nove TV o nizu afera koje potresaju državu, Grabar Kitarović je odgovorila: “Mislim da se od afera ne može živjeti. I pokušavam se koncentrirati na pozitivne stvari i na ono što treba odrađivati. Mislim da ova koncentracija na afere, koliko god one bile važne kao predmet istrage pravosudnih tijela, u javnom prostoru nije dobra i da dalje utječe na iseljavanje stanovništva iz Hrvatske.”

Tu izjavu na Facebooku je komentirao SDP-ovac Peđa Grbin.

“Nakon što je osnovala radnu skupinu za brendiranje Hrvatske, Predsjednica Republike izjavila je: “Mislim da zapravo ova koncentracija na afere, … nije dobra i dalje utječe na iseljavanje stanovništva iz Hrvatske. “.

Dakle, Predsjednica Republike kaže da je za stanje u društvu manje štetno da zamjenik ravnatelja policije otkriva policijske istrage kriminalcima, nego da se o tome priča.
Za nju je manje pogubno kada se lažiranim SMS-ovima maše po javnosti, nego kada se to razotkrije.



Manje joj smeta što su u bolnicama žene prečesto izvrgnute nehumanim i ponižavajućim tretmanima, nego kada one o tome javno progovore.

Njoj je normalnije da mrtvaci daju potpis za referendum Željke Markić nego kada mi živi kažemo da to nije normalno…
E pa, poštovana Predsjednice, ako je Vama to u redu, meni nije i zato ću o svim tim svinjarijama nastaviti govoriti i ni Vi niti itko drugi me neće ušutkati!”, komentirao je Grbin na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI