Hajdaš Dončić: ‘Suspenzija me neće spriječiti u kritiziranju Bernardića’

screenshot

Unatoč krizi, smatra kako SDP još uvijek ima šanse da opstane

Siniša Hajdaš Dončić komentirao je sjednicu Glavnog odbora SDP-a na kojoj je zajedno s nekolicinom pobunjenika suspendiran.

“Suspenzija me neće spriječiti da nastavim s kritikama prema predsjedniku stranke jer smatram da SPD jedino što ima je kriza vodstva”, kazao je Hajdaš Dončić. “90 potpisnika pisma, ugledni načelnic,i gradonačelnici, jedan župan i europarlamentarka, to su ljudi koji za SDP ostvaraju izbore. Taj će se krug širiti i rast će pritisak an Davora Bernardića i morat će shvatiti da mora otići To što smo dobili suspenziju sigurno nas neće pokolebati da nastavimo borbu za bolji SDP za, SDP gdje možete imati kritiku u javnom prostoru jer se ne nalazimo u nekim bivšim vremenima da je zabranjeno da se javno argumentira. Pobogu živimo u 21. stoljeću i javni prostor je sve”, kazao je Siniša Hajdaš Dončić gostujući na RTL-u.

Unatoč krizi, smatra kako SDP još uvijek ima šanse da opstane. “SDP još uvijek smatram najboljom hrvatskom strankom. Uz jedne nove izbore unutar SDP-a može se stvoriti široku front i možemo pokazati da smo dobra oporba i dobra alternativa HDZ-ovoj vladi”, kazao je Hajdaš Dončić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI