HAK: Magla i olujni vjetar mjestimice otežavaju promet

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na autocesti A1 između prolaza Vučipolje i vijadukta Božići zbog olujnih udara vjetra vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A1 između prolaza Vučipolje i vijadukta Božići zbog olujnih udara vjetra vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, no autocesta je otvorena za sav promet.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Bosiljevo.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):



  • DC75 u Karigadoru, Taru i na dionicama Vodnjan – Pula te Zambratija-Umag kod ulaza u kamp Stella Maris;

  • DC206 Hum na Sutli-Kostel;

  • županijska cesta Visočane-Poličnik (ŽC6014).

Do 27. siječnja 2018. god. u 15,00 sati Jadranska magistrala (DC8) u Primoštenu zatvorena je za teretna vozila i autobuse na predjelu Tepli Bok. Obilazak: Dolac-Podgreben-Primošten, i obrnuto.

13. i 14. siječnja, zbog građevinskog miniranja u mjestu Lovran (DC66), u 10:00 i 14:00 sati kratkotrajno će se prekidati promet, pa vozače pozivamo na strpljenje i razumijevanje.

Od 12.1. do 23.2. zbog radova na rekonstrukciji raskrižja (izgradnja kružnog toka) državne ceste DC313 sa županijskim cestama ŽC4157 Ulica Maksimilijana Benkovića i ŽC4240 Ulica kralja Petra Svačića u Novoj Gradiški vozit će se uz privremenu regulaciju.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

  • DC1 na dionici Točak-Hrvatski Blagaj;

  • DC2 u Vukovaru u Ulici Priljevo;

  • Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestima Murvica Gornja, Slano i Klek, od mosta Bistrina (DC8) do raskrižja sa DC414 za Pelješac, kod raskrižja za groblje Dubac;

  • DC32 kod mjesta Smrečje (kod Čabra);

  • DC46 Đakovo-Budrovci;

  • DC66 Pula-Most Raša u naselju Marčana;

  • DC206 Valentinovo-Krapina.

Zbog vode na kolniku na državnoj cesti DC36 u mjestu Rožen Breg te na županijskoj cesti ŽC1043 Obrež-Donji Dragonožec na dijelu kod kanala vozi se jednim trakom usporeno.

Na državnoj cesti DC32 kod mjesta Smrečje zbog klizišta vozi se jednim prometnim trakom naizmjence.

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC6034 Knin-Plavno u mjestu Radljevac. Obilazak je LC65004 preko Stare Straže ili lokalnom cestom LC65004 Čupkovića most.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI