Hasanbegović: “Političari ne vode uređivačku politiku – on ima pravo na svoje preferencije”

Facebook

Na N1 televiziji gostovao je glavni tajnik Neovisnih za Hrvatsku Zlatko Hasanbegović gdje je otkrio da neuspjehom Nezavisni ne smatraju to što nisu dobili europarlamentarca!

“Ovo su prvi izbori na nacionalnoj razini na koje su Neovisni za Hrvatsku izašli. Cilj je bio jasan, utvrditi s kojim biračkim tijelom raspolažemo. Dobili smo solidan temelj. Posijano je sjeme, plodovi će se sigurno brati na parlamentarnim izborima”, rekao je Hasanbegović za N1, a upitan kako komentira činjenicu da je Velimir Bujanec, koji je bio dugo uz njih, na kraju završio u stožeru Ruže Tomašić, Hasanbegović odgovara:

“Gospodin Bujanec, vi ili bilo tko drugi u medijskom prostoru, ima legitimno pravo iskazivati svoje preferencije. Političari ne vode uređivačke politike nijednog medija, mediji ne vode i ne uređuju politički smjer bilo koje opcije. Tu ne treba bilo što mistificirati. Mi se bavimo ozbiljnim stvarima, ovo su bili predizbori za prave parlamentarne izbore”.

Obranio je i predsjednicu stranke Brunu Esih, koja je u izbornoj noći, govoreći o Bujancu, rekla da uz takve prijatelje ne treba neprijatelje: “U politici nema nikakvih prijateljstava i neprijateljstava, mi smo svi odgovorni ljudi i zastupamo određena načela. Svrha političkih stranaka je da izlaze na izbore i nude svoje programe, a ne da egzistiraju samo na papiru i putem različitih koalicija parazitiraju u političkom životu. Ključan primjer je ono što se naziva Hrvatskom narodnom strankom”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI