HDZ-ov saborski zastupnik se naljutio što je Drele napustio proslavu zbog njega

sc reenshot

Voditelj programa Davor Dretar Drele na proslavi sedamdesete obljetnice križevačke vrtke Radnik iznerviran ponašanjem saborskog zastupnika Josipa Đakića napustio je skup.

Za 24 sata o situaciji je govorio i saborski zastupnik Josip Đakić.

“Čovjek ne razumije što mi sve kao zastupnici radimo. I na tom skupu bio sam kao zastupnik. On je tamo bio voditelj. Što on ima prozivati? To što je on napravio bilo je dno dna”, rekao je Đakić.

Za nastalu situaciju voditelju su se ispričali direktor tvrtke i njegov sin, ali i čovjek koji je angažirao voditelja. Đakić priznaje da je pisao poruke na mobitel jer je morao riješiti ozbiljan problem svojeg prijatelja.

“Čovjek je valjda bio u elementu. Stvarno ne znam što mu je bilo”, dodao je Đakić.



“Nikakvih razloga nije bilo za scenu koju je napravio. To je bilo toliko bezveze i nisko da ti pamet stane”, zaključio je.

Podsjetimo, prema Dreletovim navodima na proslavi organiziranoj uoči Nove godine Đakić je stalno telefonirao, jeo, pio i glasno se smijao što je izazvalo negativne reakcije voditelja koji je tada izašao iz prostorije i nije se vratio.

“Mnogi se pitaju što sam izgovorio u Križevcima. Rekao sam ono što je svakome od poštenih, radišnih i iskrenih ljudi u Hrvatskoj već odavno jasno. A kad komičarima nije do smijeha…”, napisao je Drele na svom Facebooku profilu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI