HDZ-ovac izazvao zgražanje: ‘Mladi sele iz Hrvatske zbog roditelja koji im zagorčavaju život’

screenshot

Zašto mladi masovno odlaze iz Hrvatske pitanje je na koje je odgovor pokušao dati HDZ-ov saborski zastupnik Mladen Karlić, koji ujedno drži i funkciju predsjednika Gradskog vijeća Vinkovaca. Kako tvrdi tamošnji SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac, Karlić je na sjednici Gradskog vijeća rekao da je “odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život”.

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Mladen Karlić izjavio je ‘kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život’. Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici”, napisao je Rimac.

Rimac je navodno na sjednici upozorio na egzodus mladih navodeći kako su samo Vinkovci tako izgubili 9000 stanovnika zbog čega im prijeti gubitak statusa velikog grada. Pritom je upozorio kako proračun Grada ne nudi otvaranje radnih mjesta te da mladi zbog promašenih politika odlaze trbuhom za kruhom.

Odgovarajući Rimcu Karlić je, pak, rekao izjavu koju je Rimac potom objavio i na Facebooku.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI