HOĆE LI SE HRT ISPRIČATI? Zengi nisu promakle odvratne izjave: ‘Stali su u obranu pedofilije’

screenshot

Željko Maršić-Zenga, hrvatski branitelj koji se nakon rata našao u nekim drugim bitkama, osvrnuo se na, po njegovom mišljenju, posljednji, veliki gaf HRT-a:

“HRT već godinama sudjeluje u institucionaliziranju pedofilije u hrvatsko školstvo. Sjetimo se pristrane kampanje 2012./ 2013. za uvođenje tzv. spolnog odgoja koji je temeljen na pedofiliji, afirmacije Aleksandera Štulhofera koji je unatoč tomu što je surađivao s deklariranim pedofilima i unatoč tomu što je bio stipendist i suradnik Instituta Kinsey bio glavni autor tog istog tzv. spolnog odgoja koji je temeljen na pedofiliji, sjetimo se HRT-ovog jednostranog pristupa problematici pedofilije u lektirama u hrvatskim školama, itd”, načeo je problem “Zenga” a onda pojasnio što ga je točno nagnali na reakciju:

Gostovanje “literarnog pedofila”

“Tako je u emisiji Nedjeljom u dva, 4. studenoga 2018., HRT  odlučio ići još korak dalje u jednostranom afirmiranju pedofilije u školskim lektirama. Gost aferičnog Aleksandra Stankovića bio je – kako je u studiju u jednom trenutku i nazvan – “literarni pedofil” Zoran Ferić. Aleksandar Stanković, poznat po aferama i navijačkom pristupu u razgovoru s gostima emisije, iznio je neistinu: rekao je kako je Zoran Ferić u javnosti napadnut zbog knjige “koja se trebala naći u lektiri”. To je neistina. Ferićeva knjiga “Anđeo u ofsajdu” godinama je bila na popisu lektira, tek je ove godine zbog prigovora HAZU-a i pritiska javnosti zbog pedofilije uklonjena s iste.  Zoran Ferić je u studiju HRT-a naglasio kako je važno djecu od 15. godine upoznati s pedofilijom, na što je voditelj šutio. Pitanje koje se nameće glasi: Zašto?”, pita se Maršić.

Samozadovoljavanje i 5-godišnja djevojčica?



“Djeca od 15. godine više ne mogu biti žrtvom pedofilije. Zašto ih u toj dobi kroz pedofilske sadržaje poput Ferićevih literarnih prljavština zagađivati s tim pojavama? Koji je smisao? Od te dobi oni mogu jedino postati predatorima, iz dobi kada mogu biti žrtvom tada već izlaze. HRT se nije ogradio od gosta niti od njegovih izjava. Uoči čitanja spornih, pedofilskih citata iz knjige, Ferić je naglasio: “citirajte – bit će mi drago”. Objašnjavajući kontekst pedofilskog sadržaja u jednoj od spornih knjiga, Ferić je napomenuo kako je situaciju plakanja i samozadovoljavanja mladića od 25-30 godina htio obogatiti slikom djevojčice koja piški na njegovu tugu, te kako je htio šokirati. Koga? 15-godišnju djecu? Čime? Prizorom silovanja 5-godišnje djevojčice od strane odraslog muškarca?”, zgrožen je “Zenga” ovakvim istupom na HRT-u koji je ostao bez reakcije.

“U najvećem jeku kampanje protiv pedofilije u Ferićevoj knjizi koja je tada još uvijek bila na popisu lektire, Zoran Ferić je izabran za predsjednika Društva književnika. Tako je uz HRT i Ministarstvo obrazovanja ovo Društvo postalo još jedna u nizu institucija koja sudjeluje u agresivnom procesu koji traje već godinama; taj se proces zove – institucionaliziranje pedofilije”, zaključuje na kraju Željko Maršić-Zenga.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI