HOLY PONOVNO PROGNOZIRA: Milanović se kroz šest mjeseci vraća u politiku!’

Zarko Basic/PIXSELL

Za Bernardića je rekla da je skloniji suradnji od svojeg prethodnika, ali i da je sklon kalkuliranju

Bivša SDP-ovka Mirela Holy gostovala je emisiji “Novi dan” na N1 televiziji, pri čemu je komentirala najnovije priče u medijima kako su se izjalovili planirani poslovi Zorana Milanovića.

“Podsjetit ću vas da sam početkom ove godine rekla da osobno ne vjerujem da on može biti uspješan u gospodarskom kontekstu i najavila sam tada vjerojatnu mogućnost njegovog povratka u SDP. Dajem mu još nekoliko mjeseci, evo šest mjeseci da se vrati u politiku”, izjavila je Holy.

“Neće se definitivno vraćati u stranku prije lokalnih izbora. Nažalost, vidimo kako u SDP-u traju sukobi. Za očekivati je kako rezultati neće biti dobri za SDP i tada bi mogli početi pravi problemi za Davora Bernardića. Ljudi u stranci razmišljaju obično ‘kada smo bili s tim i tim, imali smo toliki postotak, bolje da budemo u sedlu, nego ne. Pretpostavljam da bi tu moglo biti svega”, dodala je Holy i napomenula da smatra da je SDP trebao napraviti opsežnu analizu svojeg djelovanja dok je bio na vlasti i nakon toga, kako bi uvidjeli u čemu leže problemi.

Za Bernardića je rekla da je skloniji suradnji od svojeg prethodnika, ali i da je sklon kalkuliranju te da ga je još “strah od povlačenja konkretnih poteza”, što je loše, jer, kako je istaknula “bolje je donijeti i lošu odluku, nego nikakvu”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI