Holy prognozira Milanovićev neuspjeh u poslu i povratak u politiku, a nema lijepo mišljenje ni o Plenkoviću

Patrik Macek/Pixsell

Osvrnula se i na poteze premijera Andreja Plenkovića nazvavši ga velikim kalkulantom

Bivša SDP-ova ministrica zaštite okoliša Mirela Holy izjavila je da misli da nekadašnji šef SDP-a Zoran Milanović nije rekao zauvijek zbogom politici. Predviđa mu neuspjeh u njegovom privatnom biznisu i misli da će se vratiti u politiku kroz godinu, godinu i pol.

“Mislim da Milanović nije zauvijek otišao iz politike. Mislim da je u ovom trenutku okupiran nekim drugim sadržajima. Moja procjena je da neće biti pretjerano uspješan u gospodarskom kontekstu. Obzirom na njegovu ličnost, vjeruje da će se vratiti u politiku kroz godinu, godinu i pol dana”, izjavila je Holy za N1 televiziju.

Osvrnula se i na poteze premijera Andreja Plenkovića nazvavši ga velikim kalkulantom.

“Mislim da je premijer jako veliki kalkulant. To se vidjelo prilikom postavljanja ploče u Jasenovcu. Po mom mišljenju, nije reagirao onako kako je trebao – državnički. On se nije htio zamjeriti desnoj frakciji u HDZ-u i desnim biračima. Mislim da je ta ploča trebala biti odmah uklonjena jer se radi na vrlo osjetljivom području, gdje su brojni ljudi izgubili živote. I odmah osuditi ustaštvo”, naglasila je.

Dodala je da je zabrinjava državni proračun za 2017. “Vidimo da se događa svojevrsni oporavak gospodarstva. Ali mene ovaj proračun zabrinjava. Ovaj proračun je vrlo rastrošan, nije mi jasno kako ga namjeravaju servisirati. Nisam optimistična u vezi gospodarske situacije. Mnogi krediti dolaze na naplatu”, istaknula je među ostalim Holy.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI