Horor u Belom Manastiru: Dječaka presreli na cesti, oteli, polili motornim uljem i prebili

Ilustracija

Prema neslužbenim informacija maloljetni počinitelji su već otprije poznati policiji

U Belom Manastiru 1. lipnja dogodio se se šokantni zločin, piše Net.hr.

Naime, dvojica maloljetnika od 14 i 15 godina presrela su trećeg te su ga pod prijetnjom fizičkim napadom odveli do jedne napuštene kuće gdje su ga skinuli do gole kože, polijevali nečim nalik na motorno ulje, udarali, uzeli mu mobitel te mu prijetili ako im ne da novac. Detalji zločina objavila je Policijska uprava osječko-baranjska navodeći kako je maloljetniku pružena liječnička pomoć u KBC-u Osijek gdje su mu konstatirali lakše tjelesne ozlijede. Policijska uprava osječko-baranjska navodi kako su počinitelja predali pritvorskom nadzorniku te protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog razbojstva, protupravnog oduzimanja slobode i ozljede.

O stravičnom incidentu susjedi o svemu ne žele govoriti, a jedan od njih je novinarima Glasa Slavonije poručio da “prošetaju”. Drugi je, pak, rekao kako ne zna što se događalo, ali tvrdi kako su policijska vozila tamo bila parkirana do subotnjeg podneva. A dio mještana “čuo je” priču kako je u dvorištu spomenute napuštene kuće za stablo oraha bila svezana osoba te kako je prvi susjed začuo zapomaganje i o svemu obavijestio policiju.

Prema neslužbenim informacija maloljetni počinitelji su već otprije poznati policiji. Nad obojicom su u tijeku zakonom propisane mjere, a iz specijalizirane ustanove najvjerojatnije su pušteni na vikend.

Posljednja kaznena djela razbojništva počinili su u veljači.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI