Vrdoljak smatra kako je “Bandićevo ponašanje pitanje pristojnosti i kulture u hrvatskoj politici”

screenshot

“Mi bi se trebali naviknuti da kada je netko bezobrazan i vulgaran ti budeš bezobrazniji i vulgarniji. Mi u HNS-u nećemo tako razgovarati, uvijek ćemo dati neki vrlo jasan sadržaj, jasan politički stav i težiti da Hrvatska u cjelosti, a počev od politike, bude pristojnija”, kazao je Ivan Vrdoljak, gostujući na N1 televiziji.

O pokušaju Milana Bandića da se smijeni ministrica obrazovanja Blaženka Divjak, čelnik HNS-a je poručio kako bez Blaženke Divjak HNS nije u vlasti.

“Nama je reforma koju ona kao profesorica i znanstvenica sa svojim timom provodi prvi politički prioritet u mandatu ove Vlade. Ne može se zamisliti da Blaženka odlazi iz ove Vlade, a HNS ostaje. Zato svatko tko danas želi da Blaženka napusti Vladu isto tako želi da napusti HNS”, kaže Vrdoljak, te dodao kako u HNS-u jako malo vremena troše na odnose među osobama uključenim u političke procese.

“U zadnjih sedam dana mnogo smo više vremena potrošili na razradu zahtjeva za povećanje plaća učiteljima i profesorima nego na to što ćemo odgovoriti Bandiću”, rekao je za N1 televiziju Ivan Vrdoljak.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI