HSS-ovcima dosta Beljaka? Petin iskritizirala šefa stranke

screenshot

Prilikom dolaska na Glavni odbor stranke, Petin je oštro kritizirala Krešu Beljaka.

Saborska zastupnica HSS-a Ana Marija Petin uoči Glavnog odbora HSS-a kritizirala je šefa svoje stranke Krešu Beljaka, javlja N1.

U petak se na Glavnom odboru HSS-a raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciju. Tamo je i saborska zastupnica HSS-a Ana Marija Petin za koju se već neko vrijeme nagađa da bi mogla biti iduća koja će prijeći u saborski Klub MIlana Bandića, iako i ona i šef HSS-a ta nagađanja opovrgavaju.

Prilikom dolaska na Glavni odbor stranke, Petin je oštro kritizirala Krešu Beljaka.

Na novinarsko pitanje je li zadovoljna smjerom u kojem aktualni predsjednik Krešo Beljak vodi stranku, odgovorila je da – nije.

“Moram reći osobno da nisam zadovoljna, da mi se ne sviđa smjer kojim Hrvatska seljačka stranka ide i upravo to ćemo mu sada reći na tijelima stranke”, kazala je Petin.



Smatra da smjer u kojem stranka ide “nije ono što HSS predstavlja i što bi trebao predstavljati na hrvatskoj političkoj sceni. Puno toga HSS mora mijenjati u svojoj politici”, objasnila je.

Na pitanje kako gleda na prelazak Mladena Madjera MIlanu Bandiću, odgovorila je da “niti jedan prelazak nije dobar” jer to, prema njenom mišljenju, predstavlja “izdaju birača i da se na takav način ne trebaju rješavati problemi u stranci”.

Dodala je i da nema namjeru izaći iz HSS-a.

“Ja sam član HSS-a i to ću i ostati”, kazala je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI