Ima nova saznanja oko Madjera: Beljak podnosi novu prijavu USKOK-u

screenshot

HSS-ov Krešo Beljak najavio je novi posjet USKOK-u gdje planira prijaviti nova saznanja vezano uz prelazak Mladena Madjera u Klub Milana Bandića.

Nova prijava odnosit će se i na župana Zagrebačke županije i bivšeg HSS-ovca Stjepana Kožića koji je navodno prijetio Madjeru da će aktivirati svoj saborski mandat ukoliko ovaj ne pređe Bandiću. Naime, Mladen Madjer je zamjena Kožiću u Hrvatskom saboru jer je funkcija župana nespojiva s funkcijom saborskog zastupnika.

Sve navedeno potvrdio je za N1 televiziju.

“Znam ono što mi je Madjer govorio, da ga Stjepan Kožić stalno naziva, da ga ucjenjuje ukoliko ne pređe u klub Milana Bandića da će on aktivirati svoj saborski mandat što je nemoguće jer bi onda morao na izbore”, kazao je Beljak za N1.

Beljak tvrdi da je saznao još neke detalje oko Mladena Madjera i Stjepana Kožića no sve će prvo idućeg tjedna iznijeti u USKOK-u.



“Ima tu još puno stvari oko Stjepana Kožića. Svakodnevno mi se javljaju ljudi. Kad su vidjeli da sam cijelu stvar prijavio USKOK-u, eto iz sata u sat imam nova saznanja i uskoro ću ponovno posjetiti tu državnu instituciju i reći im neke novosti koje sam saznao u međuvre

Facebook Comments

Loading...
DIJELI