Iseljavanje Hipodroma i Bandićev stav: “Imati privatnog konja je privatni trošak”

1
357
Ilustracija/Facebook

“Imati konja je trošak, imati privatnog konja je privatni trošak, a hobi i ljubav koštaju”, rekao je Bandić kako javlja N1.

Iseljavanje Hipodroma u Zagrebu uzburkalo je strasti. O tome je danas na sjednici Gradske skupštine govorio i Milan Bandić.

“Imati konja je trošak, imati privatnog konja je privatni trošak, a hobi i ljubav koštaju”, rekao je Bandić kako javlja N1.

Naime, prošlog petka je na adrese korisnika Hipodroma stigla obavijest da se moraju iseliti do kraja prosinca.

Riječi o tome kamo bi se preselili nije bilo, a ni ne zna se. Mediji spekuliraju kako se možda Bandić ovoga dosjetio kako bi imao prostor za gradnju ‘zagrebačkog Manhattana’ na prostoru koji se proteže od Jadranskog mosta na zapadu, rijeke Save na sjeveru, Velesajma na jugu te prostora između zgrade Ine i Mosta slobode na istoku.

Što se konja tiče, znakovita je objava na Facebooku gradskog zastupnika Renata Peteka, koji je objavio seriju fotografija Bandića s konjima.

Loading...
  • Vesna Šipuš

    Strašno je i pomisliti da bilo tko konje naziva kljusinama. Osobito ako smo te predivne konje vidjeli na televiziji i možemo ih samo voljeti, ma čiji bili. Pretpostavka da glavni grad neće imati hipodrom, sama je za sebe zastrašujuća. Glavni grad ne pripada samo Zagrepčanima, nego i svim građanima Republike Hrvatske. Zato je neizmjerno važno i nas ostale pitati što mislimo o hipodromu u Zagrebu. Osobno ne mogu shvatiti zašto Zagrepčani trpe sve ove eskapade Milana Bandića. Svi dosadašnji kandidati za gradonačelnika bili bi bolji izbor od aktualnog. Što je vama ljudi? Hoćete li se pobuniti barem zbog konja, ako vam je svejedno zbog ljudi?