Ivan Đakić priveden u policiju u Virovitici, otac oštro osudio njegovu objavu

Facebook Ivan Đakić

Sin saborskog zastupnika Josipa Đakića, Ivan Đakić, priveden je na ispitivanje u policiju. Priveden je u virovitičku policiju zbog govora mržnje iskazanog na Facebooku.

‘On je sve priznao, ispričao se, jutros je došao kod mene u stranku, ispisao se i ispričao se i članovima i čelništvu i svima koje je uvrijedio’, rekao je za N1 Josip Đakić.

Inače, saborski zastupnik HDZ-a i čelnik Hvidre Josip Đakić u utorak je najoštrije osudio objavu svoga sina Ivana Đakića na privatnome Facebook profilu te se ispričao i izrazio žaljenje zbog “sramotne i uvredljive objave slike i teksta”

Ivan Đakić ujutro se iščlanio iz HDZ-a što otac smatra priznanjem velike pogreške te shvaćanjem težine nemilog čina.

“U povodu sramotne i uvredljive objave slike i teksta na privatnom Facebook profilu člana HDZ-a i moga sina Ivana Đakića, izjavljujem da najoštrije osuđujem svako takvo djelovanje bilo kojeg člana HDZ-a, pa i mog sina te se ispričavam i izražavam žaljenje zbog nemilog događaja i nepromišljenog postupka ovog mladog čovjeka, koji nije odgojen da bi mrzio ili da bi širio govor mržnje”, stoji u reakciji Josipa Đakića na sinov postupak.



Podsjećamo, dvadesetdvogodišnji Ivan Đakić u ponedjeljak je na svome Facebook profilu postavio šokantnu fotografiju osobe s ustaškim znakovljem koji u ruci drži odrubljenu glavu osobe s četničkim oznakama. Uz fotografiju je napisao “Svim ‘prijateljima’ srbićima sretan božić”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI