IZVJEŠĆE STATE DEPARTMENTA PADA U VODU? Pisala ga osoba koja je na platnoj listi SNV-a!

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pitanje je, koliko je Metka Jelenc u prosudbi mogla biti realna, ako se zna da izravno surađuje sa SNV-om koji joj je dodijelio 4.803 kune?

Posljednje izvješće State Departmenta koje govori o nesnošljivosti Hrvata prema srpskoj nacionalnoj manjini, lako bi moglo pasti u vodu obzirom da je osoba koja je sudjelovala u izradi na platnoj listi SNV-a.

Da bi priča o Pupovčevim “plaćenicima” mogla biti istinita, ustvrdio je Hrvatski tjednik koji je objavio informaciju o djelatnici Veleposlanstva SAD-a Metki Jelenc koja je od SNV-a za svoje djelovanje novčano nagrađena, pretpostavlja se ne jednom.

Metka Jelenc u Veleposlanstvu SAD-a zadužena je za ljudska prava pa tako, tvrdi ovaj tjednik, nezaobilazno sudjeluje u izradi izvješća State Departmenta.

No, pitanje je, koliko je Metka Jelenc u prosudbi mogla biti realna, ako se zna da izravno surađuje sa SNV-om koji joj je dodijelio 4.803 kune?

Informaciju o suradnji Metka Jelenc  i Srpskog narodnog vijeća u emisiji Bujica na Z1 televiziji spomenuo je i Nenad Vlahović, predsjednik Srpske pravedne stranke, a njena suradnja sa SNV-om može se vidjeti i na stranicama ovog vijeća.



Fotografiju platne liste SNV-a objavio je i HOP portal, a Metka Jelenc postaje tema mnogih tiskovina i portala. Može li to State Department potaknuti na povlačenje sramotnog izvješća ili barem na ispriku hrvatskom narodu?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI