Jandroković: Na komemoraciji za Praljka nisam bio jer se politika vodi razumom

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

U intervjuu je otkrio nekoliko zanimljivih stavova

Gost Dnevnika Nove TV bio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Tom prigodom odgovarao je, između ostaloga kako može raditi na dvije pozicije, kakva je situacija u stranci i zašto nije bio na komemoraciji u ponedjeljak.

Komentirao je kako može obavljati dva posla kvalitetno, predsjednik je Sabora, ali i Glavni tajnik stranke.

Najbolji odgovor su izborni rezultati HDZ-a. Dakle, u godinu i pol od kada sam Glavni tajnik pobijedili smo na parlamentarnim izborima, pobijedili smo na lokalnim izborima, i jedno i drugo uvjerljivo, bavio sam se logistikom…”, rekao je Jandroković i odgovorio kako je situacija u stranci, bez obzira na razne glasine, dobra.

Situacija s generalom u Haagu odjeknula je jako i u Saboru, a predsjednica je neki dan rekla kako mu neće oduzeti odličja, Jandroković se s njom složio te prokomentirao  da je zakon tu jasan.

Predsjednica tumači zakon u skladu s onim kako bi ga i trebala tumačiti, to je njena autonomna odluka”, rekao je Jandroković i obrazložio kako je predsjednica je vrlo jasno objasnila koji su razlozi zašto ne misli oduzimati odličja i ja se s tim razlozima slažem.



Na pitanje zašto nije bio na komemoraciji dao je štur odgovor.

Zato što, ponovno ću citirati predsjednicu, politika se vodi razumom, a ne samo emocijama” rekao je Jandroković za dnevnik.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI