JANDROKOVIĆ: Provjerit ćemo zašto Plenković nije informiran o pismima!

Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Mara Tomašević, žrtva nasilja, rekla je da je dva puta pisala premijeru Andreju Plenkoviću, prije nego je supruga prijavila policiji

HDZ-ov Gordan Jandroković uoči sjednice Sabora komentirao je slučaj požeškog HDZ-ovca Alojza Tomaševića osumnjičenog za nasilje nad suprugom, piše N1.

Upitan je da komentira navode Tomaševićeve supruge koja je medijima rekla da je pisala Plenkoviću o nasilju kojem je podvrgnuta u obitelji.

Upravo sam dobio tu informaciju, provjerit ćemo zašto predsjednik HDZ-a o tome nije bio informiran, očito je u stranci došlo do pogreške. Kad smo doznali, reagirali smo promtno, raspustili smo ogranak HDZ-a požeško-slavonske županije”, kazao je Jandroković.

Mara Tomašević, žrtva nasilja, rekla je da je dva puta pisala premijeru Andreju Plenkoviću, prije nego je supruga prijavila policiji.

Htjela sam razriješiti tu situaciju, rastati se od njega i otići živjeti u stan, ali on to nije prihvaćao, da je kuća u kojoj živimo moja koliko i njegova, a vjerojatno je to činio zbog javnosti, kako ne bi imao problema, jer je ipak na važnoj funkciji. O svemu tome dva puta sam e-mailom pisala i gospodinu Andreju Plenkoviću, a drugi put sada, kad je ponovno izabran za župana. Napisala sam da osoba koja je nasilna prema svojoj supruzi ne može vršiti dužnost župana”, kazala je Tomašević, dodavši da je jučer poslijepodne dala iskaz na Prekršajnom sudu u Požegi, a policajci su joj rekli da je suprug dobio zabranu prilaza, piše N1.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI