‘Kako je moguće da je Praljak toliko dugo čekao Hitnu?’

screenshot

Logično je da sud koji donosi visokorizične odluke ima sve potrebno u slučaju nužde.

Braniteljica Brune Stojića, Senka Nožica, u izjavi za medije kratko je komentirala današnje događaje u haškoj sudnici prilikom izricanja presude optuženicima u predmetu “Prlić i ostali”.

Nožica je, komentirajući činjenicu da je Slobodan Praljak nakon ispijanja otrova dugo čekao na dolazak Hitne pomoći, kazala da je za nju logično da sud koji donosi visokorizične odluke ima sve potrebno u slučaju nužde.

“Sud koji sudi visokorizične odluke, za mene je logično da ima sve osigurano ako bi se nešto dogodilo. Ta njegova izjava bila je tako šokantna. Neću vam potvrditi je li preminuo, imate njegovu braniteljicu. Vidjela sam otprilike što ste i svi vi vidjeli. Uz sav pijetet prema njegovoj obitelji i prema svemu što se dogodilo, previše je šokantno da bih to komentirala”, kazala je Nožica.

Dotaknula se i same presude. “Ima li se što komentirati u presudi koja je donesena u posljednjem tjednu rada Tribunala, na kojemu je Srbija oslobođena odgovornosti za udruženi zločinački pothvat, a Hrvatska nije. Što se tu ima komentirati?”, kazala je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI