Kampanja se zahuktava; Milanović brutalno udario po predsjednici

1
483
screenshot

U svojoj prošloj kampanji za predsjedničke izbore Kolinda Grabar-Kitarović obećala je, ali u konačnici ne i realizirala preseljenje svojeg ureda s Pantovčaka u Visoku ulicu. Aktualna šefica države tvrdila je u kampanji protiv Ive Josipovića kako je cilj toga preseljenja ušteda, najavljujući paralelno i smanjenje broja savjetnika. I izgleda kako je pitanje štednje i preseljenja tema koja će joj se u predstojećoj kampanji obiti o glavu te da će to, kao što je ranije najavio naš portal biti jedna od okosnica kampanje SDP-ova Zorana Milanovića. U skladu s time Milanović je na društvenim mrežama izazvao predsjednicu, udarajući u njenu najbolniju točku te evidentno dajući nagovijestiti da će on, za razliku od Grabar- Kitarović biti predsjednik koji će ispunjavati svoja obećanja.
“Predsjednik države nema što raditi u palači na Pantovčaku. Smatram da je Ured predsjednika megalomanski prostor koji ne priliči predsjedniku Republike i predsjedniku s tako jasno limitiranim ovlastima”, napisao je Zoran Milanovic.

Loading...
 • ZAGREPCANKA

  Ma vidi ti Bastu opet se bahatizira, prosipa pamet, a nigdje je.
  Daj majke ti šuti!
  Predsjednik, predsjednica mora imati rezidenciju, mora imati gdje primiti strane državnike, izaslanstva, uz predviđena osiguranja. To je “ogledalo” države, zar bi i to pretvorio u “Palanku”?
  O čem ti laprdaš! Drž se Kotromanovića i Čermaka, i GB službi, Plenki ziher s APIS-om bude delao! Alpazit će se na vas, ne brini.
  Pa ti si ionak neinformiran, oduvijek.

  https://uploads.disquscdn.com/images/60121711fc3eae918c8c9881f3a405256dbf999233f20566f1de6a13600aba2b.png