Komunistička partija Hrvatske pred stečajem

Danas je Trgovački sud u Pazinu objavio  oglas kojim se pozivaju vjerovnici Komunističke partije Hrvatske (KPH) da u roku od 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka te političke stranke s nešto više od 13.700 kuna utvrđenog duga.

Zastupnici KPH-a pozivaju se istim sudskim oglasom da u roku od 15 dana podnesu popis imovina i obaveza te stranke, a ne odazovu li se zastupnici i vjerovnici u zakonski predviđenim rokovima, sud će smatrati da je KPH nesposobna za plaćanje te će po službenoj dužnosti donijeti rješenje o otvaranju i zaključenju skraćenog stečajnog postupka. Komunistička partija Hrvatske osnovana je i u registar političkih stranaka upisana pod brojem 261. u listopadu 2013.

Sjedište joj je u Umagu, a njezin predsjednik i zastupnik je Radoslav Ilić – Mrki, vlasnik umaškog lokala ‘Tito’ i organizator Titove štafete kojoj je odredište bilo Beograd.

Predsjednik KPH Radoslav Ilić ili, kako je u medijima istaknuto, ”drug Mrki” u prošlogodišnjem je medijskom istupu za Dan antifašističke borbe 22. lipnja naglasio ciljeve i vrijednosti KPH u sadašnjem društvenom sustavu u kojem, kako je u istaknuo u Glasu Istre, “manjina vlada većinom, a sve zbog profita i materijalnog probitka”.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI