Krstičević početkom srpnja posjećuje Izrael

screenshot

Ministar Krstičević će se u Izraelu sastati s predsjednikom Države Izrael Reuvenom Rivlinom i s izraelskim ministrom obrane Avigdorom Liebermanom

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević od 1. do 3. srpnja 2018. godine boravi u službenom posjetu Državi Izrael.

Ministar Krstičević će se u Izraelu sastati s predsjednikom Države Izrael Reuvenom Rivlinom i s ministrom obrane Države Izrael Avigdorom Liebermanom, s kojima će razgovarati o strateškoj suradnji Hrvatske i Izraela.

U sklopu službenog posjeta, ministar Krstičević će kao najviši gost i jedini predstavnik iz Europe u Tel Avivu sudjelovati na konferenciji izraelske obrambene industrije u organizaciji SIBAT-a, Međunarodne uprave Ministarstva obrane Izraela za obrambenu suradnju.

Ovogodišnja SIBAT konferencija posvećena je tematici globalne sigurnosti i obrambene suradnje na kojoj će se okupiti oko 700 sudionika s područja izraelske obrambene industrije te predstavnika izraelskog Ministarstva obrane, navodi MORH u priopćenju.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI