Čaša osvježavajućeg zvuka

Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu MURA

Nova sezona “Čaše osvježavajućeg zvuka” u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 počinje u srijedu 12.9., u 18 sati i to pretpremijernim nastupom Andreje Kurelec Košavić, Darka Rundeka & Ekipe “Ftičeki”, odnosno njihovim unplugged smanjenim glazbenim sastavom od pet članova. Nastup je besplatan za sve posjetitelje!
Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu MURA. Andreja je izabrala 12 svojih najdražih međimurskih pjesama, koje je odavno željela otpjevati i snimiti. Darko Rundek je preuzeo ulogu umjetničkog voditelja. Članovima Ekipe: Roku Crniću (kontrabas), Silviju Bočiću (bubnjevi, gitara), Miri Manojloviću (vibrafon, udaraljke), Ani Kovačić (saksofon) i Igoru Pavlici (truba), pridružili su se Nataša Radušić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši. Većina ovih muzičara je već svirala s Andrejom u grupi Cul-de-Sac, Drunkboat Orchestra i na neformalnim svirkama.

Ovom prilikom nastupit će u sastavu od 5 članova: Andreja Kurelec Košavić, Darko Rundek, Igor Pavlica, Silvio Bočić i Ana Kovačić.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI