“Fuliranje” u Tisnom

Za rasplesana pop-rock stopala i vrele ljetne ritmove pobrinut će se atraktivni hrvatski bendovi i glazbenici: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino.

Najpopularnije zagrebačko adventsko događanje ‘Fuliranje’, ove godine dobit će i svoju ljetnu varijantu ‘fuliranja’ na moru koja će se, od 1. do 4. kolovoza, po prvi put održati u The Garden Resortu u Tisnom.

Fuliranje na moru najnoviji je projekt kreativne agencije Kokoš ili jaje. Organizatori kažu da će ta ljetna varijanta na morskim valovima, uz već poznato Fuliranje, zasigurno dodatno obogatiti turističku ponudu te svojim music&gastrotainment konceptom privući mnoge posjetitelje u potrazi za novim ljetnim sadržajima i aktivnim odmorom. Održavat će se u The Garden Resortu u Tisnom, a za rasplesana pop-rock stopala i vrele ljetne ritmove pobrinut će se atraktivni hrvatski bendovi i glazbenici: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino.

Fuliranje je renomirani brend koji je u proteklih sedam godina u Zagrebu posjetilo više od dva milijuna ljudi i vodeće je događanje zagrebačkog Adventa. Mnogi specijaliteti iz raznih krajeva Hrvatske svoje su premijere doživjeli upravo na tom festivalu, a ove godine posjetiteljima će omogućiti da će “originalnu lokalnu spizu moći probati i u Tisnom”. Osim sjajnih bendova i cjelodnevnog glazbenog programa koji će rasplesati ekipu u moru i na plaži, organizatori obećavaju i da će se The Garden Resortom četiri dana širiti neodoljivi mirisi. Za to će se pobrinuti jake lokalne gastro snage pa će najpoznatiji restorani iz tog kraja spravljati lokalne specijalitete. Plivanje u ritmu muzike za ples, guštanje u prefinim gastrolicijama i zabava od podneva do zore. Za dobre vibracije kopnom i morem ipobrinut će se odlični DJ-i, poručuju organizatori.

Osobama s invaliditetom koje se ne mogu samostalno kretati i njihovoj pratnji osiguran je besplatan ulaz uz prethodnu registraciju, a kako bi u zabavi uživale i obitelji s djecom, ona do 12 godina u pratnji roditelja ući će besplatno

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI