Marko Perković Thompson nakon četiri godine u Zadru!

U sportskoj dvorani "Krešimir Ćosić"!

 

Nakon iznimnog koncerta na zagrebačkoj Šalati pred više od 8000 ljudi te oborenog Guinnessovog rekorda na Kupresu, gdje se okupilo više od 2000 Ivana, Marko Perković – Thompson poslije kraja svoje ljetne turneje, kao i njenog nastavka u Osijeku i Varaždinu, dolazi i u Zadar.
Nakon četiri godine zadarska publika će ponovo imati prilike uživati u koncertnom nastupu Marka Perkovića Thompsona u dvorani Višnjik. Na zadnjem zadarskom koncertu Thompson je izvodio pjesme sa svog posljednjeg i najprodavanijeg albuma „Ora et labora“ , ali i sve svoje najveće hitove pjevajući zajedno s svojim vjernim obožavateljima.

Novi datum je zakazan za kraj godine, 09. prosinca, subota u 20 sati na istom mjestu.

Nema sumnje da nas i ovaj put očekuje izniman glazbeno-scenski događaj praćen vrhunskom produkcijom. Posljednji put publika je tako uživala u trosatnoj svirci koja je u glas pjevala njegove mnogobrojne hitove te ga je nagradila gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Thompson je poznat po svojoj vrhunskoj produkciji i odličnoj komunikaciji s publikom. Njegovi najveći hitovi “Lijepa li si”, “Zaustavi se vjetre”, “E moj narode”, “Kletva kralja Zvonimira”i “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” će sigurno dignuti na noge cijelu dvoranu.



Zato na vrijeme nabavite svoje ulaznice preko sustava Ticketshop.hr i ne propustite ovaj spektakularni događaj!

Ostala prodajna mjesta:

Zadar: caffe bar La Bodega caffe bar Porat caffe bar Kulf

Biograd n/m: caffe bar Balun Pakoštane: caffe bar Gabre Benkovac: caffe bar H2O

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI