Održan ‘zabranjeni’ Thompsonov koncert u Kostreni

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

"Dolazak Hrvata", pjesma je kojom je Marko Perković Thompson otvorio svoj "zabranjeni" koncert u Sportskoj dvorani Kostrena

Zbog političke situacije u Kostreni koncert popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona bio je pod znakom sumnje. Naime. navodno je dogovarano kako se koncert treba zabraniti. I to jer se navodno nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donio zaključak da zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno održati gostovanje Thompsona. Razlog? Pjevačev angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. No, koncert se ipak održao.

Evo me konačno u ovom hrvatskom kraju. Bilo je nekih problema oko koncerta, no to sad nećemo spominjati, poručio je Thompson na početku koncerta pozvavši publiku na »zajedništvo i širenje prijateljske, dostojanstvene atmosfere”

Dolazak Hrvata”, pjesma je kojom je Marko Perković Thompson otvorio svoj “zabranjeni” koncert u Sportskoj dvorani Kostrena.

Više puta tijekom koncerta s bine se pozivalo na ljubav prema Bogu i domovini.

Od poznatih lica na koncertu viđeni su Velimir BujanecJosip JurčevićDinko Beaković..



Facebook Comments

Loading...
DIJELI