Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka predstavlja bogat program

Predstava ožujka je mjuzikl Mikrofoni Medley Teatra i B GLAD produkcije kojeg je publika ocijenila ocjenom 4.812

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka ulazi u četvrti mjesec održavanja programa Kazališni ponedjeljak. Prvi dan tjedna tako je rezerviran za kazališna događanja, a publika ima mogućnost nakon svake predstave ocijeniti predstavu ocjenama od 1 do 5 i tako sudjelovati u izboru predstave mjeseca i predstave sezone.

Predstava ožujka je mjuzikl Mikrofoni Medley Teatra i B GLAD produkcije kojeg je publika ocijenila ocjenom 4.812. Slijede predstava Ivana u svijetu bajki Kazališta Smješko s 4.666 te Titon Teatra Erato s 4.646.

Prvoga travnja, u 20 sati, na rasporedu je predstava Titon Teatra Erato u kojoj Zeus nadmudri Eoju napravivši nad njom pošalicu poput „prvoaprilskih“ spletki. RadioTeatar Bajsić i prijatelji predstavit će se 8. travnja u 10 sati s hvaljenom glazbenom predstavom Drvo koje je pjevalo, a istoga dana u 20 sati ne propustite duhovitu predstavu O ljubavi Hrvatskoga narodnoga kazališta u Mostaru. Za najmlađe donosimo 15. travnja u 10 sati veseli cirkuski cabaret Triko cirkus teatra Trio la-la-la. Toga dana u 20 sati ujedno i zatvaramo program za travanj predstavom o Ivani Brlić-Mažuranić i njezinom mužu Vatroslavu, Ivana u svijetu bajki Kazališta Smješko.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI