(VIDEO) Yammat FM: Boris Jokić odabran za voditelja glazbenog kurikuluma

screenshot

Yammatov glazbeni kurikulum u programu Yammata moći ćete slušati petkom i utorkom na frekvenciji 102.5 MHz

Zagrebački radio Yammat FM, koji slavi treći rođendan, za voditelja svog glazbenog kurikuluma odabrao je Borisa Jokića, javlja N1.

Za svoj 3.rođendan Yammat nastavlja strujati dalje u svojim društveno humanističkim, glazbeno demokratičnim smjerovima. Zagreb i Hrvatska, gledani iz Yammatove vizure dio su naprednog, modernog europskog društva. Prva, velika novost u programu Yammata, jest uvođenje Yammatovog glazbenog kurikuluma. Nakon duljeg razmišljanja za voditelja našeg glazbenog kurikuluma odabrali smo Borisa Jokića, koji je po struci doktor psihologije ali po strasti veliki zaljubljenik u glazbu i istinski humanist koji živi vrijednosti za koje se u svojem radu zalaže”, ističe glavni urednik i direktor Yammata Alen Balen.

Boris Jokić dodaje kako “u sklopu Yammatovog glazbenog kurikuluma možete očekivati samo najbolju glazbu, glazbu koja jest bila i ostala vezivno tkivo moderne Hrvatske otvorene svijetu, društva koje gleda naprijed i vodi računa o vlastitoj budućnosti i budućnosti svoje djece. Osnovna poruka Yammatovog glazbenog kurikuluma je međusobno uvažavanje naših različitosti, slobodoljublje i ljubav”.

Yammatov glazbeni kurikulum je glazbeno-zabavna autorska emisija u kojoj se razgovara o glazbi i puštaju uglavnom dobre pjesme. Naglasak je na onome što bi svatko od nas trebao čuti, a što se često ne čuje na radiju. Kroz najave pjesama, govori se o emocijama, vrijednostima, životnim putevima i ishodima. Razgovara se i o društvenim odnosima i kretanjima kroz promociju životnih vrijednosti iza kojih stoji Yammatov glazbeni kurikulum. Vrijednosti kao što su znanje, otvorenost, integritet, poduzetnost, solidarnost, mirotvorstvo, kritički stav i prije svega slobodoljublje, poručuju iz Yammata.

Yammatov glazbeni kurikulum u programu Yammata moći ćete slušati petkom i utorkom na frekvenciji 102.5 MHz za šire područje grada Zagreba te putem yammatovog audio playera na www.yammat.fm stranicama.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI