Voliš li me?

Predstava je nastala u suradnji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom, a riječ je o autorskom projektu četvero glumaca, Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika, koji igraju ljubavni par

Nova premijera zagrebačkog Teatra Exit bit će, u četvrtak 8. studenoga u Studiju Exit, komedija ‘Voliš li me?’ u režiji Janeza Vajeveca, koja se bavi ljubavlju u braku i onime što od te ljubavi nakon prvotne zaljubljenosti ostaje.

Predstava je nastala u suradnji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom, a riječ je o autorskom projektu četvero glumaca, Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika, koji igraju ljubavni par.

“Život koji smo sanjali nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…? Neke su od tema koje otvara komedija ‘Voliš li me?'”, stoji u najavi.

Oživljavajući na sceni dvadesetogodišnje razdoblje jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te, naposljetku, iskonskih ljudskih bića, u predstavi “Voliš li me?” pred očima gledatelja sve što jedna “ljubavna” veza može podnijeti, pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI