Liječnik: ‘Predsjednik ima izvanredne gene, takvim ga je Bog stvorio’

Wikimedia Commons

Na upit o predsjednikovu načinu života, rekao je da ne spava puno, "u prosjeku 4-5 sati noću", ali nije htio reći koliko sati provodi ispred televizora

Postoji velika mogućnost da će američki predsjednik Donald Trump biti zdrav do kraja mandata i nema nikakve intelektualne teškoće, izjavio je liječnik Bijele kuće, prenose 24 sata.

“Nema nikakvih znakova bilo kakve intelektualne teškoće”, istaknuo je liječnik Ronny Jackson, dodajući da je pregled zatražio sam predsjednik.

“Predsjednikovo zdravlje je izvrsno”, rekao je liječnik koji je zatim dugo odgovarao na novinarska pitanja na dnevnoj tiskovnoj konferenciji u Bijeloj kući.

Jedina liječnikova primjedba je da bi milijarder koji ima 108,4 kg, ove godine trebao smršavjeti.

Kako ocjenjujete Trumpovo zdravlje u usporedbi s osobama njegove dobi, upitao je novinar.



“Nakon srčanih pretraga neosporno je da je u izvrsnoj skupini”, odgovorio je

“Veoma je snažan i izdržljiv”, rekao je vojni liječnik. Mislim da ima “izvanredne gene, takvim ga je Bog stvorio”, dodao je.

Na upit o predsjednikovu načinu života, rekao je da ne spava puno, “u prosjeku 4-5 sati noću”, ali nije htio reći koliko sati provodi ispred televizora.

Odgovarajući na pitanje o očekivanoj životnoj dobi 45. američkog predsjednika, liječnik Bijele kuće je uzvratio šalom: “Najvjerojatnije neće živjeti 200 godina…”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI