Maras poručio Plenkoviću: ‘Hrvati se nisu rađali za Irsku!’

screenshot

"Dosta je HDZ-ovog lopovluka zbog kojeg građani napuštaju RH"

SDP-ov zastupnik Gordan Maras u srijedu je na saborskom aktualnom prijepodnevu upitao premijera Andreja Plenkovića je li ga sram što je za njegova mandata do sada Hrvatsku napustilo 300.000 građana, istaknuvši da oni odlaze zbog HDZ-ovih afera te poručivši premijeru – Dosta je lopovluka!

Maras je naglasio kako je premijer u strahu od građana, uvjeren da će HDZ ostvariti najlošiji rezultat na predstojećim izborima za Europski parlament.

“Dosta je lopovluka i takvog odnosa prema građanima”, istaknuo je.

Nositelja HDZ-ove izborne liste Karla Resslera, kojeg je nazivao Rasler, prozivao je da na predizbornim skupovima obmanjuje javnost tvrdnjama kako u Slavoniji nikad nije bilo bolje, kao i kandidata na HDZ-ovoj listi  Tomislava Sokola koji izražava zadovoljstvo rezultatima mirovinske reforme i visinom mirovina.

Maras: Hrvati se nisu rađali za Irsku! 



“E, pa ja nisam time zadovoljan. Hrvati se nisu rađali za Irsku, 300.000 ih se iselilo iz Hrvatske, vrijeme je da se to promijeni”, poručio je Maras.

Smatra da Hrvatsku napuštaju zbog svakodnevnih HDZ-ovih afera koje tresu Hrvatsku, poput Agrokora, skupog mercedesa ministrice Gabrijele Žalac, “ministar sjedi na ramenima poduzetnika na utakmici, nosi li netko obli i ili špic-papak, premijer poziva veleposlanike da s njime idu na komemoraciju,a ne s organizatorima itd”.

Pošto Maras i dalje ignorira upozorenja te i dalje na svom laptopu ima istaknutu naljepnicu “Biraj Marasa za EU parlament”, predsjednik Sabora Gordan Jandroković ponovno ga je upozorio da ne može izbornu kampanju voditi u sabornici i opetovano najavio da će ga prijaviti Etičkom povjerenstvu, na što je Maras uzvratio: “Samo prijavljujte!”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI