Marijana Petir otkrila kako je prikupila potpise

screenshot

Marijana Petir progovorila je o svom teškom prikupljanju potpisa i za RTL otkrila je li joj u tome pomogla Katolička crkva.

“Građani su se samoinicijativno organizirali. Time su mi poručili da žele da idem u utrku za još jedan mandat i da ih zastupam u Europskom parlamentu”, rekla je Petir za RTL

Dodala je kako nije bilo nikakvog organiziranog sakupljanja potpisa.

“Meni su se građani počeli javljati putem Facebooka i čudili su se kako me nema ni na jednoj listi”, nastavila je Petir istaknuvši da cijela javnost zna da je ona ostala bez stranke prije dvije godine.

“Tada je Krešo Beljak ukrao HSS nama pravim, istinskim HSS-ovcima, izbacio mene i najuglednije članove iz stranke i tada sam počela djelovati kao nezavisna zastupnica. Znam što znače izbori i da je vrlo teško ulaziti u jednu takvu utrku sa svojom nezavisnom listom i da nije bilo građana koji su me ohrabrili i krenuli sa svojom aktivnošću i pokazali veliko srce, vjerojatno ne bih uspjela. Beljak je HSS odveo skroz ulijevo i promijenio vrijednosti, no ja sam ih nastavila živjeti. Ja sam i pučanka i demokršćanka i žena iz naroda”, objasnila je Petir za RTL i dodala da je zastupala narod i “naše građane” cijelo vrijeme te su je oni nagradili time što su prikupili potpise za nju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI